Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Duro

DURO ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Duro. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

  1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
  2. Vermeld het merk, type en soort machine
  3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

41 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

41 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Duro

Duro

Duro is een wat kleiner bedrijf dat zich richt op het maken van verschillende onderdelen voor producten. De producten van het bedrijf zelf zijn zowel op de eigen website te koop, maar ook op andere internet websites kun je een product aanschaffen.

Duro gereedschap

De 1500 spijkers voor het nietapparaat Duro XYZ301 is dan ook een ideale toevoeging om uw nietapparaat helemaal compleet te maken. Naast deze spijkers kun je ook kiezen voor andere soorten. Elke soort spijkers heeft weer een ander doel en kan dan ook weer voor een andere functie gebruikt worden. Vervolgens kun je een nietapparaat kiezen dat je fijn vind en vaak gebruikt. Zo levert het bedrijf ook zelf een paar nietapparaten waardoor je zeker weet dat de spijkers goed passen!