Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Eurom

EUROM ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Eurom. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

 1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
 2. Vermeld het merk, type en soort machine
 3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
 4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

Producten 1 tot 60 van 182 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 182 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Eurom

Euro verwarming

Eurom is een bedrijf dat zich volledig richt op het geven van goede verwarming aan de consument. Het is dan ook belangrijk dat je tijdens de koude wintertijden lekker warm thuis kunt zitten. Doordat Eurom een groot aanbod aan verwarmingsproducten bied, is er altijd wel een product dat past in uw huis. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten kachels, en designheat producten.

Eurom

Een echte aanrader van dit bedrijf is dan ook de E-convect wifi elektrische kachel. Deze kachel zit er niet uit als een reguliere kachel, maar heeft dan ook een aparte vorm en een witte kleur. Echter kun je door middel van wifi deze kachel bedienen en dus ook opwarmen. Zeer eenvoudig om te doen met uw smartphone, tablet of laptop.