Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Ferm

FERM ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Ferm. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

  1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
  2. Vermeld het merk, type en soort machine
  3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

Producten 1 tot 60 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Ferm

Ferm

Ferm is een Nederlands power bedrijf. Het bedrijf is dan ook elk jaar druk bezig met het ontwikkelen en de designs van producten van een hoge kwaliteit die geschikt zijn voor gebruik in de velden. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het doen van het knippen, het graven en natuurlijk ook voor bij het zagen.

Ferm tools

Er zijn verschillende tools die het bedrijf maakt. Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbaar lasapparaat van Ferm dan kunnen we de WEM1042 van dit bedrijf zeker weten aanraden. Deze elektrode lasapparaat is geschikt voor zowel in de binnen en buitenlucht en heeft daarnaast een spanning van 230 volt en een geschikte ampère van 40 tot en met 100 ampère. De lastechniek is dus elektrode.