Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Kipor

KIPOR ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Kipor. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

  1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
  2. Vermeld het merk, type en soort machine
  3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

11 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Kipor

Kipor gereedschap

Een Kipor gereedschap product, dat zijn vooral de generatoren en de aggregaten. Het merk bestaat al een lange tijd en bied een groot assortiment aan van generatoren die zeer professioneel te noemen zijn. Binnen het aanbod zelf kun je een keuze maken uit verschillende soorten categorieën, waarbij er per gebruiksdoel altijd wel een paar geschikte apparaten zijn.

Kipor

Een goede aanrader is bijvoorbeeld de Kipor IG770 Aggregaat die werkt op benzine en ook een inverter is. Dit apparaat heeft een vermogen van 770watt en is daarnaast een speciale 4 takt. Wanneer je liever een product wilt van Kipor met meer vermogen dan kunnen wij de Benzine Inverter Aggregaat IG6000 met een vermogen van maar liefst 6000W, zeker aanraden.