Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen op soort

Onderdelen op soort kopen?

Bent u op zoek naar onderdelen op soort? Dan bent u bij VanMelis zeker op de juiste plaats. Wij bieden verschillende onderdelen op soort aan voor de laagste prijs en de beste kwaliteit. Heeft u een vraag over onze onderdelen op soort collectie? Neem dan zeker contact met ons op! Wij helpen u graag verden, met al uw vragen.

15 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

15 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

lijm lijmpistool

Een lijmpistool is een zeer handig machine die je voor verschillende werkzaamheden kunt gebruiken. De lijm lijmpistool is een van de belangrijkste onderdelen van de lijmmachine. Zonder een goede lijm werkt het pistool immers niet. Kies dan ook voor een paar goede patronen van lijmsticks die verkrijgbaar zijn op onze website, Vanmelis.nl Kies bijvoorbeeld voor de Ferm GGA1002 6 lijmsticks met aan afmeting van 11 mm. Daarnaast kan je ook kiezen voor het model van Kreator KRT31003 waarbij je maar liefst 12 lijmsticks krijgt.

lijmpistool patronen kopen?

Met een lijmpistool kan je dan ook zeer precies en gedetailleerd lijmen. Zo is er een speciale lage stand van temperatuur zodat je een aantal creatieve klussen op een eenvoudige manier kunt uitvoeren. Het versieren en kleuren en lijmen op glas gaat dan ook zonder enige moeite. Verder krijg je bij de aanschaf van een goed lijmpistool ook een paar kleurensticks mee zodat je kunt lijmen met een bepaalde kleur. Ook is dit lijmpistool geschikt om te lijmen op keramiek, hout en ook op glas

Tot slot

De goede patronen zorgen ervoor dat je een lijm hebt van een goede kwaliteit die altijd zeer precies werkt. Daarnaast zijn de patronen ook voorzien van een anti-druip voorziening.