Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen bladblazers

Bladblazer onderdelen

Een bladblazer is een machine die elektrisch of met benzine kan worden aangedreven. Met die machine blaas je bladeren bijeen in geen tijd en kun je die makkelijk en vlot opruimen. De elektrische bladblazer of bladblazer benzine zijn in verschillende formaten en diverse merken. Wij hebben diverse soorten onderdelen zoals koolborstels en bladblazer opvangzakken. Mocht je de opvangzak die je zoekt er niet tussen zien? Stuur dan een e-mail naar info@vanmelis.nl - wellicht kunnen wij de zak alsnog leveren.

Producten 1 tot 60 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 69 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen

Bij Van Melis hebben we verschillende onderdelen voor bladblazers. Eerst is er de opvangzak waarin opgezogen bladeren bewaard worden. Daarnaast is er de handgreep die moet zorgen voor een vlot gebruik en makkelijke verplaatsing. Dan is er ook de accu lader. Die wordt gebruikt bij bladblazers die met benzine worden aangedreven. Dat gebeurt d.m.v een accu. Wanneer die accu leeg is kan de machine haar functie niet langer uitoefenen. Daarom is een extra acculader aangeraden zodat de accu tijdens de klus kan worden opgeladen en extra lang mee kan blijven draaien.

Tot slot

Tot slot is er ook de koolborstel. Dit is een kleine borstel die gemaakt werd om de binnenzijde van de bladblazer te reinigen na de klus of na afloop van de klus.