Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Powerplus

POWERPLUS ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Powerplus. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

 1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
 2. Vermeld het merk, type en soort machine
 3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
 4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

Producten 1 tot 60 van 690 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 690 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Powerplus

Powerplus kopen

Powerplus kopen doe je al jaren voor verschillende redenen. Een belangrijke reden is dat het Powerplus gereedschap van een ontzettend goede kwaliteit is. Het merk zegt dan ook zelf dé specialist te zijn op het gebied van doe-het-zelfgereedschap.

Powerplus tools

Er zijn dan ook verschillende soorten tools en apparaten dat het merk heeft. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een boormachine te kopen waarna je aan de slag kunt gaan. Maar ook bied het merk verschillende soorten Powerplus gereedschap aan dat ervoor zorgt dat het bijhouden van de tuin sneller is gedaan. Maar ook voor verschillende producten voor in huis, kun je bij dit merk terecht. Met een aanbod dat alleen maar toeneemt, is er altijd wel een geschikt product voor je.

Voor alle onderdelen voor uw Powerplus producten, zoals onze koolborstels, kunt u bij ons terecht.