Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen Qlima / Zibro

QLIMA / ZIBRO ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van Qlima / Zibro. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

  1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
  2. Vermeld het merk, type en soort machine
  3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

36 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

36 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen Qlima / Zibro

Qlima and Zibro

Qlima and Zibro is een bedrijf met een groot aanbod aan verschillende klimaat producten. Het merk bestaat sinds 2014 en heeft dan ook als doel om het klimaat te verbeteren. Zo kun je verschillende producten aanschaffen die goed zijn voor het milieu en daarnaast ook het klimaat in bijvoorbeeld uw huis kunnen beïnvloeden.

Qlima & Zibro

Kies bijvoorbeeld voor de luchtontvochtiger , de qlima d520. Deze is dan ook geschikt voor ruimtes tot en met maximaal 50 vierkante meter. Door deze ontvochtiger aan te zetten zal er binnen een korte termijn maar liefst 20 liter water uit de lucht kunnen absorberen en verwijderen. Ook worden er meteen pollen, bacteriën en andere insecten meegenomen en kun je dus genieten van een schone lucht.

Qlima Elektrische hevelpomp

Of kies voor een Qlima Elektrische hevelpomp. Met deze hevelpomp is het gemakkelijk om vloeistoffen vanuit de tank in de kachel te nevel, zonder dat er vloeistof verloren gaat. Deze hevelpop is geschikt voor (bijna)alle vloeistoffen. Wilt u zeker zijn welke vloeistoffen er wel of niet in de hevelpomp kunnen? Neem dan contact met ons op.