Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Retourneren

Je hebt een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden geretourneerd. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

                                                 !! VOEG ALTIJD JE NAAM EN ADRES TOE AAN JE RETOURZENDING !!


Uitzonderingen
De volgende onderdelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • elektrische / elektronische onderdelen 
  • speciaal voor jou bestelde of geprepareerde onderdelen 

          (tenzij deze defect zijn geleverd)

  • gebruikte onderdelen

  • gemonteerde of beschadigde onderdelen

 


Ongebruikt product

Je kunt je product binnen de zichttermijn van 30 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen als het artikel ongebruikt is en in de originele verpakking zit. Je mag het artikel 'gebruiken' / bekijken, zoals in de winkel gebruikelijk is om te doen (je mag het product bijvoorbeeld uit de verpakking nemen). Het product moet aantoonbaar binnen deze 2 weken retour zijn gestuurd.


Gebruikt product

Als je een gebruikt product binnen 30 dagen na ontvangst wilt retourneren, moeten we het product weer geschikt maken voor verkoop. Hiervoor worden kosten berekend. Ook wanneer het product door gebruik beschadigd of incompleet is, vergoed je de schade of incompleetheid naar redelijkheid. Deze redelijkheid wordt bepaald door Van Melis. 

 

Terugsturen

Als je een product wilt terugsturen, dien je daarvoor ons retourformulier in te vullen. De kosten die je maakt voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Zodra we het product hebben ontvangen, controleren we deze op eventuele beschadigingen en gebruikssporen. Afhankelijk van de met jou gemaakte afspraken sturen we je een vervangend product toe of storten we het aankoopbedrag (minus eventuele kosten voor het verkoopklaar maken van het product) binnen 14 dagen terug op je rekening.


Terugstorten

Het aankoopbedrag wordt, inclusief eventuele verzendkosten (minus eventuele kosten voor het verkoopklaar maken van het product), binnen 14 dagen teruggestort. In de praktijk gebeurt dit doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst van het pakket.


 !! VOEG ALTIJD JE NAAM EN ADRES TOE AAN JE RETOURZENDING !!


Adres retourpakket

Van Melis
Industrieweg 94
7903 AK Hoogeveen
Nederland  Vul altijd het retourformulier in,

  zodat we op kantoor weten dat je iets retour wilt zenden!